Vigtigst er, at den tager udgangspunkt i virksomhedens vision

Tag dine medarbejdere med på bogens spændende tilgang allerede i dag og få udviklet både egne og medarbejdernes kompetencer, opgavetilgang og forhåbentlig også samarbejde. I den anerkendende ledelses tilgang: Det bliver helt sikkert godt.

Sanina Kürstein’s nye bog “Ledelse af selvledelse” tager med sit udgangspunkt i eksisterende teori og Sanina’s egen empiri fra både privat og offentlig sfære dig med på en rejse ind i selvledelsens univers hurtigt uden at være overfladisk. Bogen kobler nærliggende eksisterende ledelsesteorier til selvledelse som en naturlig videreudvikling og giver dig derfra indsigt og praktiske værktøjer til udvikling af både dit eget ledelsessyn, din egen ledelsesstil og interaktionen med dine medarbejdere, så de kommer til at fungere i deres selvledende rolle, hvad enten de eller du er ny i rollen – eller I blot ønsker at blive skarpere på selvledelsen.

Vigtigst er, at den tager udgangspunkt i virksomhedens vision, hvorfra du så selv skal skabe egen ledelsesvision for både dig selv og din samlede gruppe af medarbejdere, således at medarbejderne som selvstændige tænkende individer kan vokse under dine vinger.

For dine medarbejdere finder er også en bog, hvor selvledelsen kommer under praksis behandling fra den anden side af bordet. Den glæder jeg mig til at læse…

Tue Ringsmose Madsen
Director of Project Management at GroupIT, Ministry of Justice

 

Lederworkshop Visual Vision

Sanina Kürstein mobil 61704107

Sanina Kürstein mobil 61704107